Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv

Vårt Swishnummer är:

123 023 1522

Behäver du hyra ett partytält, storlek ungefär 5 x 10 meter? Hör då av dig till Birgitta Sundin.

Tältet kostar 500 kronor per dygn (medlemmar) respektive 1000 kronor per dygn (icke medlemmar).

Söker du lokal för Er fest, middag eller annan aktivitet? För en billig penning kan du hyra vår klubblokal NIF-Gården.

NIF-Gården har tillräckligt med bord, stolar och porslin för små såväl som stora tillställningar.

Köket har diskmaskin, spis och ugnar.

Priser / dygn:
Icke medlem 1200:-
Medlem 700:-
Klubbrum 200:- dagtid
Storsal kalas eller möte 400:- dagtid

För bokning och mer information kontakta:

Anita Sundin, 0652-231 81

Birgitta Sundin, 0652-231 79 / 070-249 17 06

Aktiviteter i korthet:

- Pingisen krigar på med lag i Div 3, Div 5, Div 6 och veteraner. Träningstider se bordtennis.

- Barngruppen träffas i Norrfjärns IF´s klubblokal (NIF-gården) varannan fredag.

- Röda korsets barngrupp träffas på NIF-gården första tisdagen i månaden.

- NIF-gården har rustats upp fått nya fönster och tilläggsisolerats. Välkommen att hyra: Fullt utrustad lokal med bra kök. Tala med Anita Sundin 231 81.

- I fotbollen samarbetar vi nu med IFK Gnarp.

- NIF-Vallen är fotbollsplanen som NIF äger och underhåller. Går även den att hyra för diverse aktiviteter.

Extra information