Användarbetyg: 5 / 5

Markera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktivMarkera som aktiv
 

Den 9/11 kör vi igång pingisträningen igen!

 

Nytt för i år är att vi bara kommer att ha en träningsgrupp. Den tidigare öppna träningens "pingislek" får vila i år för ett annat upplägg.

Vi som tidigare tränat pingisleken vill nu fokusera helt på denna begränsade och dedikerade grupp. Istället för att ha en helt öppen grupp som hittills varit fallet, så kommer denna grupp att vara begränsad till maximalt 20 ungdomar.

Anledningen till att vi begränsar denna grupp, är att vi i dagsläget har flera barn och ungdomar som verkligen vill träna. Dock så har vi upplevt den helt öppna träningen väl livlig emellanåt, varvid vi har behövt lagt fokus på annat än de barn som faktiskt vill träna.

Vår övertygelse är att denna förändring kommer att uppskattas och ge mycket mer för de ungdomar som vill träna.

För att anmäla intresse till denna ungdomsgrupp, anmäl er redan nu till Micke Holmström (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., alternativt 070-2393230) eller Erik Norlin. Vi kommer att tillämpa kö-princip, så när gruppen eventuellt blir full kommer en kölista att skapas i händelse av bortfall inför hösten.

Första träningstillfälle är 9/11 och vi kör klockan 18.30-20.00 i Gnarpsviljans stora sal.

 

Extra information