Swish

Vårt Swishnummer är:

Partytält

Användarbetyg:  / 0

Behäver du hyra ett partytält, storlek ungefär 5 x 10 meter? Hör då av dig till Birgitta Sundin.

Tältet kostar 500 kronor per dygn (medlemmar) respektive 1000 kronor per dygn (icke medlemmar).

NIF-gården

Användarbetyg:  / 0

Söker du lokal för Er fest, middag eller annan aktivitet? För en billig penning kan du hyra vår klubblokal NIF-Gården.

NIF-Gården har tillräckligt med bord, stolar och porslin för små såväl som stora tillställningar.

Köket har diskmaskin, spis och ugnar.

Priser / dygn:
Icke medlem 1200:-
Medlem 700:-
Klubbrum 200:- dagtid
Storsal kalas eller möte 400:- dagtid

För bokning och mer information kontakta:

Anita Sundin, 0652-231 81

Birgitta Sundin, 0652-231 79 / 070-249 17 06

Aktiviteter i korthet

Aktiviteter i korthet:

- Pingisen krigar på med lag i Div 3, Div 5, Div 6 och veteraner. Träningstider se bordtennis.

- Barngruppen träffas i Norrfjärns IF´s klubblokal (NIF-gården) varannan fredag.

- Röda korsets barngrupp träffas på NIF-gården första tisdagen i månaden.

- NIF-gården har rustats upp fått nya fönster och tilläggsisolerats. Välkommen att hyra: Fullt utrustad lokal med bra kök. Tala med Anita Sundin 231 81.

- I fotbollen samarbetar vi nu med IFK Gnarp.

- NIF-Vallen är fotbollsplanen som NIF äger och underhåller. Går även den att hyra för diverse aktiviteter.

Extra information